Iskolánkról

21

településen oktatunk


782

gyermek tanul nálunk


66

oktatóval büszkélkedünk


25

választható hangszer


.

A DUETT Kht. 2003 szeptember 1-én létrehozta a Líra Alapfokú Művészeti Iskolát, amely Tiszabábolna székhellyel, és a következő telephelyeken kezdte meg működését: Tiszadorogma, Ároktő, Borsodivánka, Harsány. A tervek szerint az iskola minimum 130 fő, maximum 180 fő gyermeklétszámmal indult, akik három tanszakon kezdhették meg a munkájukat: furulyán, zongorán, és szolfézs, szolfézs előképző szakon. Jelenleg a telephelyek száma 23-ra bővült, ezzel párhuzamosan a tanulók száma több mint 780-ra nőtt.

A zeneiskola a törvényi előírásoknak megfelelően a 2007/2008-as tanévtől kezdődően felvette a Líra Zeneiskola Alapfokú Művészetoktatási Intézmény nevet.

A DUETT Kht. 2009 áprilisától a törvényi előírásoknak megfelelően cégformát változtatott. Az új elnevezés DUETT művészetoktatási Ninprofit Közhasznú Kft.

2021. szeptember 1-től az új fenntartó a Muzsikáló Zenevár Alapítvány.

A fenntartó, valamint az iskola vezetősége és tantestülete már a kezdetektől elsődleges feladainak tekintette a tantervi irányelvek, valamit a zeneiskola speciális feladataiból adódó legkiemelkedőbb célok megvalósításában.

Szervezeti felépítés:
Fenntartó: Muzsikáló Zenevár Alapítvány
Igazgató: Bolykóné dr. Mondru Beáta
Igazgatóhelyettes: Megyaszai Ilona, Biró-Bolykó Judit, Kovács Dávid